Familiebedrijf

Mariages Bruidsmode heeft een zeer goede reputatie opgebouwd waarin wij altijd vooruitstrevend zijn geweest en heel klantgericht. Wat ooit in 1946 begon als stoffenzaak met naaipatronen voor trouwjurken heeft zich in 1970 gevormd als specialist in bruidsmode. Inmiddels bemoeit de derde generatie zich met het reilen en zijlen van het bedrijf. Strategisch gelegen in Hoogeveen weten wij de klanten in Noord Nederland goed te bedienen met ons grote aanbod en diversiteit in trouwjurken. Bij Mariages Bruidsmode vind je jurken voor elk budget. Wij willen je graag helpen om jouw droomjapon te vinden.

Eigen atelier

Een trouwjurk is geen confectie het wordt in ons eigen atelier op maat gemaakt op het lichaam.(couture) Dit is precisie werk waar veel tijd en geduld in gaat zitten maar door jarenlange ervaring zijn onze verkoopsters/ coupeuse hier zeer vakkundig in. Zo kunnen wij speciale wensen uitvoeren te denken valt aan een kleuraccent, meer of minder bloot, het verruimen van een jurk bij zwangerschap etc. Soms is de verkoopster/ coupeuse wel één dag bezig met één trouwjurk!

Service

Onze service bestaat o.a. uit een totaalplaatje: trouwjurk, bruidslingerie, bruidsschoenen, een mooie halsketting of armband, hoepel onderrok alles in huis voor jouw dag. Wij hebben dan ook veel voorraad waar jij uit kunt kiezen, diverse kleuren, maten en prijzen. Onze ervaren verkoopster/ coupeuses hebben passie voor het werk en geven het maximale om jouw dag te laten slagen. De jurken worden in ons eigen atelier op maat vermaakt. Dit gebeurt ongeveer 6 weken voor jouw huwelijk pas nadat je langs bent geweest voor het overpassen van de jurk. Hierdoor zit de jurk perfect op de grote dag. Tegelijk met het overpassen wordt een ophaaldatum met je afgesproken. Op het afgesproken tijdstip hangt de japon keurig gestreken klaar, waarna hij nog een keer gepast wordt. Als alles naar tevredenheid is wordt de japon zorgvuldig ingepakt in een mooie bruidshoes en kan het feest beginnen.