Geniet van onze klantverhalen

Hieronder kun je de ervaringen van anderen lezen.

Trouwjurk passend bij mijn zwangerschap.

★★★★★
Voor ons huwelijk zocht ik een trouwjurk passend bij mijn zwangerschap. Ik ben ontzettend goed geholpen bij Mariages Bruidsmode te Hoogeveen. Echt top!!
- Kirsten

De mooiste jurk op de mooiste dag!

★★★★★
Wat een mooie winkel en wat ben ik goed geholpen! Ik zocht wat speciaals en dat heb ik zeker gevonden. 26-7- 2019 getrouwd in een jurk die ... hoe zou ik het zeggen" misschien wel speciaal voor mij gemaakt was" . Het was een prachtige dag en wil iedereen bedanken, in het speciaal Jenneke. Foto volgt!
- Sharon van den berg

Bruidsjurk

★★★★★
Bij jullie in de winkel geslaagd voor mijn mooiste jurk. Bedankt Leida voor je geduld want het was niet makkelijk. Maar we hebben het super gehad.
- M van der Meulen- van Venrooij

De jurk was/is écht prachtig!

★★★★★
De jurk was/is écht prachtig! Ik heb er heel erg veel complimenten over gehad. De jurk zat ook echt perfect (ondanks dat ik dacht dat het te los zou zitten, dit was niet zo). Ik ben blij dat ik mijn droomjurk bij jullie heb kunnen vinden. Dit past écht bij mij. Bedankt voor alles! Groetjes, Marissa Lubbers-Scheepstra
- Marissa

Heel erg blij met mijn jurk.

★★★★★
Een super mooie dag gehad en heel erg blij met mijn jurk. Na heel wat mooie jurken gepast te hebben, mijn droomjurk gevonden. Heel veel goede persoonlijke hulp gehad met het uitzoeken van mijn jurk. Dank je wel Mariages!
- Avelien

Super tevreden!!

★★★★★
3 mei 2019 was onze dag, ik was begin dit jaar wezen passen en na vele mooie jurken vond ik mijn droomjurk. Al het personeel erg bedankt voor de goede zorgen! Ik zou Mariages zeker aanraden!
- Jolanda Stegerman

Fijne winkel

★★★★☆
Elke keer als ik weer kwam voor mijn jurk was het een warm welkom. Ze luisteren echt naar mijn wensen maar keken ook goed naar wat bij mij past. Ik moest vaker heen omdat mijn jurk na een half jaar niet meer pastte. Ze hielpen mij ontzettend goed om te kijken dat ik toch nog mijn droomjurk aan kon!! En gisteren liep ik met mijn droomjurk de winkel uit! Heel erg bedankt
- Kristien

Zwangere bruid

★★★★★
Ik wil jullie nogmaals voor de goede zorgen en service bedanken. Ik was een stralende, zwangere bruid.
- Marleen Mulder

Enorm tevreden!

★★★★★
Vandaag een bezoek gebracht aan Mariages. Fijne ongedwongen sfeer. Personeel neemt ruim de tijd en luistert naar de wens van de klant. Hierdoor bleek de tweede jurk al DE jurk te zijn :). Enorm tevreden over Mariages!!
- Aeltke van der Meer

Een hele leuke middag

★★★★★
De bruiloft is nu een tijdje achter de rug (24augustus) maar wat hebben we genoten. Ik was erg onzeker bij het uitzoeken van ‘de’ jurk, maar Alma heeft me heel erg op mijn gemak gesteld. Ik heb een hele leuke middag gehad en heb ik een jurk gevonden waar ik me heel prettig in voelde. Hierdoor heb ik echt gestraald op onze dag, en voelde ik me echt een bruid! Bedankt voor de persoonlijke service, goede adviezen en kennis. Liefs Carina
- Carina

Geweldig!

★★★★★
Wat heb ik afgelopen zaterdag een leuke dag gehad! Ik heb mijn droomjurk gevonden, mede dankzij de eerlijke adviezen en de deskundigheid van Leida! Ik kan niet wachten om mijn jurk te dragen op onze trouwdag!
- Mirjam

Relaxed, duidelijk en kundig!

★★★★★
Na 1 passessie heb ik de keuze voor mijn droomjurk gemaakt. Dat het mijn droomjurk was wist ik niet van tevoren, want door de deskundigheid van de dame van Mariages heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor de jurk waarvan ik eerst zei dat ik die niet eens aan wilde. Topservice en supergezellig!
- Lambertine Borger

Hoogzwanger en droomjurk

★★★★★
Tijdens de eerste sessie wist ik zelf pas net van mijn zwangerschap. Omdat dat betekende dat ik tijdens onze bruiloft hoogzwanger zou zijn, heb ik Mariages hier vooraf over ingelicht. Leida ging hier heel discreet mee om en mijn familie heeft tijdens de afspraak niks door gehad. Bij elke pasafspraak was het toch wel even spannend of ik niet te veel gegroeid was, maar elke keer zat de jurk weer super! Leida en haar collega's hebben er alles aan gedaan, zodat ik op onze trouwdag mijn perfecte jurk aan kon hebben en hij zat super! Ook voor ons bruidsmeisje heeft ze fantastisch werk geleverd voor het jurkje. Leida en collega's heel erg bedankt! Door jullie kennis en service zagen wij er stralend uit!
- Riët

Bedankt

★★★★★
Door Janny heb ik op de mooiste dag van mijn leven een prachtige jurk aan gehad. Iedereen die mij geholpen heeft wil ik bedanken voor de prachtige jurk.
- Rieneke

Super tevreden

★★★★★
Ontzettend goed geholpen door Leida. Ze weet precies waar zij over praat, is erg vriendelijk en heel eerlijk. Leida heeft mijn jurk iets aangepast. Hierdoor zit de jurk perfect! Mariages is een super mooie, ruime zaak. Je krijgt alle ruimte en hebt absoluut geen last van andere mensen. Mariages is echt een aanrader en nogmaals...vraag naar Leida!
- Marcella

droomjurk gevonden!

★★★★★
Vandaag bij mariages geweest om een jurk uit te zoeken. Mijn moeder heeft 27 jaar geleden hetzelfde gedaan dus het was voor mij heel bijzonder. Uiteraard een traan gelaten bij de definitieve keuze voor een prschtige jurk! Ik heb hierbij hele goede en hele fijne ervaring gehad!
- Lyanne

geweldige service!

★★★★★
Ik had meerdere afspraken staan bij verschillende bruidszaken en ging als eerste naar Mariages. Leida heeft mij geholpen. Haar vakkundigheid, professionaliteit en klantgerichtheid maakte dat ik na een middag bij Mariages mijn droomjurk heb gevonden! Ik heb alle andere afspraken kunnen afzeggen! Bedankt voor de goede service!
- stephanie

Mijn jurk!

★★★★★
Ik wil Leida enorm bedanken voor het vinden van MIJN jurk! Wat een geweldige vrouw met veel ervaring in het vinden van de juiste jurk! In maart samen met mijn schoonmoeder, moeder en vader bij jullie geweest en na een aantal jurken gepast te hebben was daar in eens de jurk waarin ik begon te stralen en ik wist het zeker dit is MIJN jurk! Ik kan niet wachten om de jurk aan iedereen te laten zien! Mariages en vooral leida enorm bedankt voor jullie hulp en deskundigheid!
- Rolanda blomberg

JA

★★★★☆
Vandaag mijn droomjurk meegenomen! Wat is die gaaf!!! Vrijdag is onze grote dag. Iedereen van Mariages heel erg bedankt voor alle hulp.
- inge

★★★★★
Samen met Leide heb ik hier bij Mariages mijn droomjurk gevonden.♡ Ben er super blij mee, laat de grote dag maar komen!♡
- Patricia Kiewiet

Heel fijne ervaring!

★★★★★
Leide heeft samen met mij, mijn zusje en moeder bekeken wat de bruidsjurk is waar ik naar zocht. Door de deskundige begeleiding vond ik mijn droomjurk! Alle tijd werd genomen om echt met een goed, overtuigd gevoel de deur weer te verlaten. Ontzettend bedankt!
- Anne

jurk

★★★★★
Erg goed geholpen bij de zoektocht naar mijn droomjurk. Al mijn wensen komen terug in mijn jurk.
- Nikki

Mijn droomjurk

★★★★★
Vandaag ga ik naar huis met mijn droomjurk. De jurk was niet aanwezig in de bruidzaak maar nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt hebben ze de perfecte jurk voor mij gevonden en hetzelfde geld voor mijn mooie hoge hakken en sluier. Ik ben top geholpen door Els, bedankt! Ik zou iedereen deze bruidmodezaak aanraden. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak.
- Mandy

geweldig!

★★★★★
Ik ging opzoek naar een jurk maar wat voor jurk wist ik nog niet, maar gelukkig werd ik zeer deskundig geholpen, geweldige feedback, heel eerlijk en gezellig!! Ik had geen betere hulp kun wensen. De keuze is enorm en ze wist gelijk de goede jurken te pakken. Bedankt!!!!
- krista lensing

Bedankt voor alle goede en fijne hulp

★★★★★
Beste medewerkers van Mariages, Wat voelde ik me comfortabel in mijn jurk, terwijl ik eruit zag als een prinses! Ik paste bijna niet in de auto, haha, maar ondanks dat vond ook mijn man de jurk erg mooi! Bedankt voor alle goede en fijne hulp, ik heb me erg op mijn gemak gevoeld door de geweldige service van jullie! Groetjes, Rosanne
- Rosanne

Wauw!!

★★★★★
Wat ben ik super blij met mijn mooie trouwjurk! Leida, ontzettend bedankt voor je hulp, je professionaliteit, je advies en je eerlijkheid! Ik kijk heel erg uit naar 14 september, dan mag ik de jurk de hele dag aan ♡
- Lianne

Super geholpen

★★★★★
Van begin tot eind een fantastisch ervaring gehad bij Mariages! Dankzij hen mijn droomjurk gevonden, wat onze trouwdag nog specialer maakte! Dank jullie wel!
- Helene

Het vernaaiwerk was uitstekend

★★★★☆
Vandaag heb ik mijn trouwjurk mogen ophalen voor a.s. vrijdag 20 juli 2018. Door goede hulp en liefdevolle zorg van Leida hebben we de goede jurk voor mij gevonden. Ook het vernaaiwerk was uitstekend! Ik dank je voor je professionele blik en hulp!
- Esther

geweldig!

★★★★★
Ontzettend goed geholpen door Leida in de zoektocht naar DE jurk. Op naar een top dag straks!
- marleen

De droomjurk gevonden

★★★★★
Super geholpen door de dames en al snel de droomjurk gevonden. Bedankt voor jullie hulp!
- Leanne

bruidsjurk

★★★★★
Geweldige service, goede en eerlijke mening over de jurken. Blij dat ik hier mijn jurk weg heb.
- Chantal

Ik heb DE jurk gevonden

★★★★★
en dit doordat ik erg goed ben geholpen bij het vinden ervan. Er hangt een hele prettige, ontspannen, sfeer. Echt een aanrader!
- Carina Nijstad

Stralende bruid

★★★★☆
Prachtige jurk en er was veel aandacht voor detail. Ben erg tevreden!
- Tessa

Top zaak

★★★★★
Prachtige jurken, super service, veel Geduld en kennis. De jurk was prachtig op maat gemaakt. Els heeft me goed geholpen!
- Anne wilke

Mijn droomjurk.

★★★★★
Ik ben onwijs goed geholpen bij het vinden van mijn droomjurk. Bij het vermaken was niks te veel gevraagd en werd en super meegedacht. Geheel tevreden kon ik 05-07-2018 stralen in mijn jurk!
- Marla Hendriks

Luisteren goed naar je wensen.

★★★★★
Super geholpen door de medewerkers! Luisteren goed naar je wensen en je gaat de deur pas uit als alles aan de jurk (en eventueel accessoires) perfect is!
- Roos Feenema

Fijne zaak!

★★★★☆
Erg goed geholpen bij Mariages, medewerkers zijn ruimdenkend maar ook eerlijk als iets niet mooi is of niet volgens etiquette. Fijne zaak!
- Hester

Voor iedereen iets

★★★★☆
Zo vriendelijk en prachtige jurken. Hier is echt voor iedereen iets
- Lieke Poelakker

Goed geholpen, mooie zaak!

★★★★★
Goed geholpen, mooie zaak!
- Dansstudio Jan Postema Kloosterveen

Fantastische dag!

★★★★★
Gisteren een heerlijke dag gehad bij jullie!
- Mellany Biemolt

Fijne service!

★★★★★
Fijne service, kennis van zaken (ook met vermaken) en heel klantgericht. Heel tevreden de deur uit gegaan! Bedankt Els!
- Esther Winters-Tip

Een stralende bruid

★★★★★
Toen ik de eerste passessie geen geschikte jurk kon vinden, hebben de dames van Mariages voor mij uitgekeken naar de perfecte jurk. Daardoor was het de tweede keer wel raak. Ook nadat ik de jurk gevonden had, waren de mensen van Mariages uiterst behulpzaam om de jurk om te vormen in mijn droombeeld. Hiervoor moest nog heel wat werk verzet worden door de mensen van Mariages. Tijdens de zoekrondes en de doorpassessies heb ik duidelijk kunnen merken dat de mensen van Mariages net dat stapje extra willen doen en de kennis in huis hebben om je om te toveren in een stralende bruid!
- Marieke Deelen-Dokter

Heb een hele leuke avond gehad

★★★★★
Vorige week mijn droomjurk bij jullie gevonden! Janny snapte precies wat ik wou en kwam daardoor met de mooiste jurken aan. Heb een hele leuke avond gehad
- Marloes Woldhuis - Bodde

Veel aandacht aan het totaalplaatje

★★★★★
Ik ben door Leida heel goed geholpen bij het vinden en het (door)passen van mijn jurk! Ze heeft veel aandacht besteed aan het totaalplaatje en keek goed naar wat bij mij paste.
- Judith

Ik voelde me echt gewaardeerd

★★★★★
Je wordt super goed geholpen en ik voelde me echt gewaardeerd op de momenten dat ik de jurk aan het passen was. Jannie heeft me super goed geholpen en op het laatste moment aanpassingen aan de jurk doen was geen probleem.
- Mariska Blaauwgeers - Finkers

Ze geven je echt het bruid gevoel.

★★★★★
Wat een fantastische winkel! De winkel ziet er van binnen prachtig uit! Leida is een geweldige vrouw! Ze nam alle tijd voor mij en liet alles zien wat ik graag wilde zien. Alles was mogelijk bij haar. Ik vind aan deze winkel het erg fijn dat ze details van de jurk nog voor je kunnen veranderen of bij maken. Hierdoor heb ik mijn droomjurk gekregen en ging ik er altijd met plezier heen! Ze geven je echt het bruid gevoel.
- Charlotte Schaft - Muntinga

Bewaar warme herinneringen

★★★★★
Heel professioneel, met veel creativiteit, liefde en enthousiasme geholpen. Janny is een vakvrouw pur sang!! Bewaar warme herinneringen aan alle passessies. Inmiddels getrouwd, maar voor iedereen die dat nog gaat doen: Check Mariages Hoogeveen!
- Jenine Nijboer

Hartverwarmend en oprecht.

★★★★★
Je voelt je hier zoals een bruid zich hoort te voelen. Speciaal en mooi! De hulp is hartverwarmend en oprecht. Ze helpen je met je mooiste dag werkelijkheid te laten worden!
- Marleen Hofstra - de Boer

Bedankt voor gastvrijheid

★★★★★
Ik vindt mariages bruidsmode geweldig ik wil ze daarom ook bedanken voor gastvrijheid ik werd goed geholpen wij zijn vrijdag 16 juni getrouwd het was echt een geweldige dag en jurk zat echt goed namens het bruidspaar bedankt groetjes lisabeth Lankhorst-Tuin
- Lisabeth Lankhorst-tuin

Een stralende bruid

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Mariages. Leida heeft mij geweldig geholpen met het uitzoeken van mijn jurk, schoenen en de bijbehorende accessoires. Ze denkt met je mee en houdt rekening met je wensen. Vanwege omstandigheden zijn wij twee keer getrouwd en twee keer heeft Leida er voor gezorgd dat ik er uit kon zien als een stralende bruid.
- Renate

De perfecte jurk

★★★★★
De verkoopster had snel in de gaten wat ik zocht en wat mij goed stond, dus we hadden al gauw de perfecte jurk gevonden. Erg gezellige middag gehad. Daarna keurig op maat gemaakt en goede uitleg over het aantrekken.
- Rolina

Mijn droomjurk hier gevonden.

★★★★★
Geweldig geholpen door Mariages. Personeel, tijd en flexibiliteit was super. Mijn droomjurk hier gevonden.
- Esther

Er word alle tijd voor je genomen

★★★★★
Fijne zaak! er word alle tijd voor je genomen. Fijne mensen die je helpen! Leida is een kei... ze weet wat ze doet en ze weet wat ze kan! daardoor is geen vraag te veel en is heel veel mogelijk ;) bijvoorbeeld een hoed ;) Dankjewel Leida!
- Jantina JeeJee

Mariages is een prachtige bruidswinkel

★★★★★
Mariages is een prachtige bruidswinkel, heel sfeervol, mooi en luxe aangekleed. Als je binnen bent kijk je echt je ogen uit. Ik ben tijdens mijn pasafspraak super goed geholpen door Janny! Zij nam echt alle tijd voor me en was heel behulpzaam en geduldig. Echt een lieve vrouw die je meteen op je gemak stelt en goed met je meedenkt. Ik kan Mariages dan ook zeker aanbevelen als je op zoek bent naar je droomjurk :)
- Fransien Herbers

Een fijne winkel

★★★★★
Een fijne winkel waar ik zonder afspraak geholpen ben, ondanks de drukte voor een beurs.
- Pauline

Echt gewoonweg super.

★★★★★
6 jaar geleden voor het eerst bij jullie in de winkel geweest. Door privéomstandigheden uiteindelijk 3 jaar later bij jullie de jurk kunnen ophalen. Dank je dat deze zolang bij jullie mocht hangen. De service van het passen was meer dan top. De gezelligheid, het ongedwongen, het meedenken en aandragen van leuke ideeën. Echt gewoonweg super.
- Kimberly Aalbers-de Groot