Bruidsmode in de buurt van Emmen

Waarschijnlijk ben je opzoek naar een bruidsmode zaak in Emmen. Bij Mariages Bruidsmode in Hoogeveen ga je gegarandeerd de trouwjurk voor de mooiste dag uit je leven vinden! Droom van de jurk van jouw dromen met de uitgebreide trouwjurken collectie van Mariages Bruidsmode.

Vele inwoners uit Emmen heeft Mariages Bruidsmode de afgelopen jaren mogen helpen bij het vinden van een trouwjurk. Met een ruim assortiment klassieke, moderne en sexy trouwjurken vind je altijd de trouwjurk die bij jou past!

Bruidsmode accessoires

Bij het vinden van jouw trouwjurk hoort natuurlijk ook bijpassende accessoires. Zowel sieraden, lingerie als bruidsschoenen. Bij Mariages Bruidsmode vind je altijd de accessoires die bij jouw droomjurk passen.

Opruiming bruidsjurken

Mariages Bruidsmode heeft een grote collectie bruidsjurken, elk jaar kopen wij weer veel jurken die de laatste trends vertegenwoordigen. Wij zijn daardoor in staat om veel uit voorraad te kunnen verkopen, dus ook de last minute bruid kan goed bij ons slagen. Maar desondanks blijven er altijd jurken over die na verloop van tijd in de opruiming aangeboden worden. Deze staan slechts beperkt op de website maar als u aangeeft dat u budget niet hoger is dan bijvoorbeeld € 1.000,- dan laat de verkoopster de mogelijkheden zien.

Grote maten touwjurken

Ook voor de volslanke bruid is Mariages Bruidsmode het adres. Met ons eigen atelier kunnen wij de volslanke bruid goed bedienen, iedereen heeft een ander figuur maar op de dag wil jij in het middelpunt staan in een prachtige jurk die perfect zit. Wij hebben een speciale afdeling waar wij trouwjurken in grote maten hebben hangen van maat 46 tot 54.

Klantverhaal Bruidsmode Emmen

Beste Mariages,
Op een vrijdagavond ben ik bij jullie geweest om trouwjurken te passen en ben ik fijn geholpen door Leida. Na het passen van een aantal  jurken kwamen we steeds dichter bij DE jurk. Ze liet me toen 1 zien op de hanger waar ik en mijn vriendin en schoonzus enorm over twijfelden. Leida gaf me het vertrouwen dat ik hem gewoon moest gaan passen want deze zou me fantastisch staan. En ze had gelijk!!! Dit was DE jurk. Met de passessies had ze alle geduld en nam ze alle tijd om alles perfect op maat te maken voor mij. De stof die overbleef hebben jullie voor mij bewaard en die is prachtig in mijn bruidsboeket verwerkt.

We hebben een erg mooie dag gehad en iedereen vond me prachtig! Bedankt voor de goede zorgen!

Met vriendelijke groet,

Mirjam uit Emmen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Maak net als vele andere inwoners uit Emmen vrijblijvend een afspraak voor het vinden van jouw trouwjurk! Wil je nog meer genieten tijdens je zoektocht? Maak dan een afspraak i.c.m. een high-tea arrangement en geniet!

Maak een afspraak

Wil je onze bruidsmode bewonderen onder het genot van een heerlijke High Tea?

MAAK EEN AFSPRAAK

Laat je inspireren

Het team van Mariages volgt de laatste trends in de bruidsmode op de voet en dit uit zich in een prachtige collectie, kom jij deze ook ontdekken en wil je zien hoe een bruidsjurk jouw staat?

BEKIJK COLLECTIE

Over Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode heeft een zeer goede reputatie opgebouwd waarin wij altijd vooruitstrevend zijn geweest en heel klantgericht.

Trouwjurk passend bij mijn zwangerschap.

★★★★★
Voor ons huwelijk zocht ik een trouwjurk passend bij mijn zwangerschap. Ik ben ontzettend goed geholpen bij Mariages Bruidsmode te Hoogeveen. Echt top!!
- Kirsten